perjantai 22. huhtikuuta 2016

Viljatonta ruokaa - iltapala

Kaikki lähti siitä, kun kesällä 2014 aloitin viljattoman ruokavalion kun selvisi, että minulla on gluteeniataksia, eli lyhyesti kehoni ei pysty hyödyntämään viljaa "normaalisti". Itkien tyhjensin kuivakaapin ja heitin niin minulle rakkaat pastat ja leivät pois. Riisiä ja kvinoaa syömme harvoin, perunalle ja bataatille olen allerginen, joten jäljelle jää liha, kala, kana ja kasvikset ja vihannekset. Usein minulta kysytään että mitä sää sitten syöt? Kuule, vaikka mitä! Netti on täynnä mitä monipuolisimpia reseptejä ja kun käyttää omaa mielikuvitustaan, syntyy vaikka mitä herkkuja!

Tässä juustoleipiä, jotka ovat kotoisin erittäin hyvältä ja mitä monipuolisimmalta sivustolta, jolta on otettu ohje jos toinenkin: karppaus.info


Helppoja ja nopeita tehdä, ja oikein maistuvia! Kannattaa kokeilla! Ohje: 2 kananmunaa, 1tl leivinjauhetta, 2dl juustoraastetta ja 1,5dl mantelijauhoja. Kaikki sekaisin ja nökäreet leivinpaperille ja uuniin 225 asteessa n. 7min. Nam! Kiitos tämän ohjeen keksijälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti