Niinkuin aiemmin jo mainitsin, en voi käyttää viljaa ruuanlaitossa. Ja jos käytän, sen kyllä huomaan vatsassani. Toki joskus harvoin tulee käytyä pizzalla, mutta pääasiassa teemme ruokamme itse ja suosimme kotiruokaa, silloin tietää mitä suuhunsa laittaa ja mitä ruuan teossa on käytetty. Peruna, bataatti ja maissi ovat kiellettyjen listalla, olen niille allerginen, mutta esim perunajauhoa ja maissitärkkelystä voin käyttää ilman allergiaoireita.
Tämän päivän ruokalistalla on spagettia ja jauhelihakastiketta. Satuin hyllyjen välissä tutkaillessani bongaamaan aivan loistavan tuotteen, gluteenittoman Semper-pastan. Se on tehty maissitärkkelyksestä, perunajauhosta, riisitärkkelyksestä, soijajauhosta, omenakuidusta ja emulgointiaineesta, eli sopii minulle, jes! Eikä hintakaan päätä huimannut!
Tämä olikin niin hyvää, että meidän perheessämme syödään tästä lähtien tätä! Kokeile!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti